Ceyenne Software

In de snel veranderende wereld van logistiek wil je als bedrijf continu verbeteren. Je wilt kunnen inspelen op de behoefte uit de markt. Om bedrijven hierbij te helpen hebben we Ceyenne Software ontwikkeld. Een modulair en schaalbaar software pakket dat bedrijven helpt in het bereiken van hun doelstellingen.

WAREHOUSE MANAGEMENT

ORDER MANAGEMENT

RETURNS MANAGEMENT

BUSINESS INTELLIGENCE

“EEN SUCCESVOLLE OMNICHANNEL STRATEGIE IS AFHANKELIJK VAN EEN GOED GEORGANISEERD LOGISTIEK APPARAAT”
Ceyenne WMS

Ceyenne WMS

De basis van onze software is Ceyenne WMS, ons Warehouse Management Systeem. Deze Software helpt je organisatie om de logistieke processen te optimaliseren. Ons Warehouse Management Systeem is flexibel en schaalbaar opgezet. Zo kan het je bedrijf helpen bij het realiseren van een hogere productiviteit en minder fouten.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de functionaliteiten?

LEES MEER

Ceyenne Concentrator

Bedrijven verkopen hun producten online en offline. Productinformatie wordt centraal beheerd voor distributie naar verschillende kanalen. Orders gaan niet meer 1-op-1, maar dienen voor een snelle en efficiënte afhandeling op slimme wijze gesplitst of samengevoegd te worden.

Waar uitdagingen op het gebied van logistiek vaak vanuit het proces wordt benaderd kan de realiteit nog wel eens anders zijn. De waarde van een goed geautomatiseerde orderstroom wordt onderschat. Order Management en Product Information Management heeft een grote impact op logistieke processen. Het helpt de efficientie van organisatie te vergroten.

Ceyenne Concentrator geeft uw Order Management en PIM de juiste richting.

WAT IS EEN PIM SYSTEEM?

Ceyenne Concentrator
“De juiste goederen-, order- en informatiestroom is bepalend voor succesvol omnichannel ondernemen”
Ceyenne functionaliteiten

Overige Ceyenne functionaliteiten

Naast Ceyenne WMS en Ceyenne Concentrator bieden wij ook oplossingen voor:

 • Publicatie Management
 • Virtuele voorraad
 • Customer Service
 • Pricing Management
 • Vendor Management Inventory
 • Value Added Logistics
 • Translation Module
 • Warehouse Intelligence
 • Cycle counting
 • Drop Shipping
 • Voorraadbeheer
 • Content Management Module

Verder heeft Ceyenne ook meerdere oplossingen voor Order Entry, zoals uiteraard een Webshop geschikt voor B2B en B2C.

Tot slot is er een Business Intelligence module , technologie die zorgt voor overzichtelijke stuurinformatie en dashboards, maar ook wordt ingezet om de “Big Data” te analyseren en processen slim aan te sturen.

Branches

Logistiek

Wholesale

Productie

Retail

Webwinkels

Oplossingen

Logistiek: Logistiek is overal

Logistiek omvat het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom binnen een organisatie. Kortom: zorgen dat de juiste artikelen, op de juiste tijd, op de juiste locatie, in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Maar hoe kan je dat realiseren? En nog beter, hoe kan je dit zo efficiënt mogelijk realiseren?


Efficiënter inrichten
Het efficiënt inrichten van een logistiek proces is een uitdaging op zich. De slimme software en diepgaande businesskennis van Diract kunnen hierbij helpen. Ceyenne WMS leidt tot een efficiënter logistiek proces, o.a. een flinke magazijnruimte besparing en reductie van de personeelsinzet.
De efficiëntie slag wordt voornamelijk gerealiseerd doordat Ceyenne WMS het proces gaat sturen. Hiermee worden looproutes geoptimaliseerd, krijgt uw magazijnpersoneel constant ‘instructies’ ingeschoten en wordt het magazijn zo ingericht dat de artikelen op de beste locatie zijn geplaatst. Meer info?

Logistiek: Logistiek is overal
Omnichannel: Omnichannel stelt de klant centraal

Omnichannel: Omnichannel stelt de klant centraal

Waar het bij multichannel en crosschannel vooral om het gebruik van de kanalen gaat, draait het bij omnichannel voornamelijk om de merk- en productbeleving van de klant. De klant komt via verschillende contactmomenten in aanraking met een merk. Omnichannel zorgt ervoor dat dit, ongeacht het kanaal (on- en offline), een afgestemde en naadloze ervaring is. Dit betekent dat uitstraling, content en beleving altijd en overal gelijk zijn. Wil de klant een online bestelling afhalen in een winkel, dan dat kan. Wil de klant die in uw winkel staat een artikel die alleen online beschikbaar is, ook dat is mogelijk. Omnichannel gaat namelijk verder dan de deuren van een winkel of een webshop.

LEES MEER

Fulfilment

Bij fulfilment draait het om de processen die zich richten op het afhandelen en verwerken van de alle order management activiteiten. Kortom alle handelingen die nodig zijn om een bestelling succesvol en zo snel mogelijk af te handelen. Ook voor een slimme afhandeling van dit proces kan Ceyenne een waardevolle toevoeging zijn.

WIL JE WETEN WELKE OPLOSSINGEN WIJ VOOR JOU HEBBEN?
MAAK EEN AFSPRAAK
NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie stuur dan een mail!

STUUR EEN MAIL

BLIJF OP DE HOOGTE